^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Als er één streek in Europa is waar ze genieten tot kunst hebben verheven, dan is het Spanje. Pure producten, heerlijke wijnen, lekker genieten… Ook bij Sánchez Catering proeft u deze sfeer, letterlijk en figuurlijk. Op onze kaart nemen tapas, buffetten en Spaanse producten dan ook een belangrijke plaats in. Hoe u daar van wilt genieten, bepaalt u uiteraard zelf: een borrel, een etentje of een hele avond uitgebreid tafelen: het kan allemaal. En het mooie is: We laten u de mooiste producten aan tafel zien en verwerken sommige ingrediënten zelfs midden op uw locatie. Zo dichtbij is Spanje nog nooit geweest..!!!


Sánchez Catering
Tel: 0345-530142 | 06-43180285
Mail: info@sanchezcatering.nl

Welkom bij Sánchez Catering

Authentieke Spaanse tapas...

Vergaderingen & Bijeenkomsten

Waarom zou u niet eens aan Sánchez Catering denken om de catering te verzorgen bij vergaderingen, studiedagen, heidagen, personeelsbijeenkomsten etc.?

Wij kunnen u tijdens de koffiepauzes onze heerlijke zoete lekkernijen serveren, een uitgebreide of beperkte lunch verzorgen, ’s middags tijdens de borrel of afsluitende vergadering koude tapas en luxe hapjes leveren. Tot slot kunnen wij voor u en uw medewerkers een warm buffet maken, zodat iedereen voldaan naar huis kan gaan. Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden.

Dit zijn zo maar wat ideeën, maar uiteraard bieden wij maatwerk naar uw wensen, zowel voor kleine als grote gezelschappen.

 

Copyright © 2016 Sánchez Catering 2017