^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Als er één streek in Europa is waar ze genieten tot kunst hebben verheven, dan is het Spanje. Pure producten, heerlijke wijnen, lekker genieten… Ook bij Sánchez Catering proeft u deze sfeer, letterlijk en figuurlijk. Op onze kaart nemen tapas, buffetten en Spaanse producten dan ook een belangrijke plaats in. Hoe u daar van wilt genieten, bepaalt u uiteraard zelf: een borrel, een etentje of een hele avond uitgebreid tafelen: het kan allemaal. En het mooie is: We laten u de mooiste producten aan tafel zien en verwerken sommige ingrediënten zelfs midden op uw locatie. Zo dichtbij is Spanje nog nooit geweest..!!!


Sánchez Catering
Tel: 0345-530142 | 06-43180285
Mail: info@sanchezcatering.nl

Welkom bij Sánchez Catering

Authentieke Spaanse tapas...

Monte Enebro geitenkaas

"EXCLUSIEF UIT VALLE DE TIETAR in AVILA"

Dé kaas van de Valle de Tiétar in Avila is de queso de Monte Enebro, kortweg Montenebro. Gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk door Rafael en dochter Paloma Baez van“Queserías del Tiétar”, een klein familie kaasbedrijfje in La Adrada, Valle del Tiétar, Avila. Rafael is eind 80-er jaren gepensioneerd. Hij woonde eerst in Madrid en verhuisde naar La Adrada. Als hobby begon hij met maken van biologische geitenkaas. Die hobby is uitgegroeid tot een zeer succesvol product. De kaas heeft een romige geitenmelksmaak met een notige ondertoon. De korst is bedekt met beuken-as en–schimmel. Een volledige kaas weegt ongeveer 1400 gram.

Per jaar wordt er een relatief beperkte hoeveelheid kaas gemaakt. De smaak wordt bepaald door een zeer arbeidsintensief proces van pasteuriseren, alles op traditionele manier.

De Montenebro is jaarlijks goed voor meerdere internationale prijzen. Informatie hierover kunt u vinden op de website www.queseriasdeltietar.com.

Copyright © 2016 Sánchez Catering 2017