^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Als er één streek in Europa is waar ze genieten tot kunst hebben verheven, dan is het Spanje. Pure producten, heerlijke wijnen, lekker genieten… Ook bij Sánchez Catering proeft u deze sfeer, letterlijk en figuurlijk. Op onze kaart nemen tapas, buffetten en Spaanse producten dan ook een belangrijke plaats in. Hoe u daar van wilt genieten, bepaalt u uiteraard zelf: een borrel, een etentje of een hele avond uitgebreid tafelen: het kan allemaal. En het mooie is: We laten u de mooiste producten aan tafel zien en verwerken sommige ingrediënten zelfs midden op uw locatie. Zo dichtbij is Spanje nog nooit geweest..!!!


Sánchez Catering
Tel: 0345-530142 | 06-43180285
Mail: info@sanchezcatering.nl

Welkom bij Sánchez Catering

Authentieke Spaanse tapas...

Onze eigen Olijfolie: El oro liquido:

Onze biologische olijfolie wordt geproduceerd in Valle del Tietar in Spanje. De olijven zijn hand geplukt in december 2017  in een relatief   kleine boomgaard van 80 olijfbomen. Daarna zijn de olijven direct  geperst en mechanisch gefilterd op de traditionele manier in de oliepers (almazara). Zo worden al jarenlang de beste olijven van Spanje verwerkt tot olijfolie van uitstekende kwaliteit. De perstemperatuur is maximaal 25⁰ Celsius, waardoor antioxidanten behouden zijn. De zuurgraad is minder dan 0,4% en verdient daarom het predikaat  “extra virgen”. Onze olijfolie uit de almazara van Arenas de Sanpedro is uitgekozen de 3 beste uit heel spanje!!

Polyfenolen:

Polyfenolen zijn stoffen die in planten voorkomen en krachtig tegen kanker werken. Deze olijfolie is vers en nog boordevol polyfenolen, die ook  uitstekend zijn voor hart en bloedvaten en een cholesterolverlagend  en bloeddrukverlagend dieet.

Toepassing:

De olijfolie is koud en warm te gebruiken. Lekker in salades en dressing, maar ook goed om in te bakken en te frituren.

Houdbaarheid:

Het beste is om de olijfolie relatief koel (koelkast hoeft niet) en donker te  bewaren. Het liefst voor februari 2018 consumeren. De olijfolie bederft niet, maar na de houdbaarheidsdatum gaan smaak en kwaliteit achteruit en zijn de polyfenolen verdwenen.

Copyright © 2016 Sánchez Catering 2017