^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Als er één streek in Europa is waar ze genieten tot kunst hebben verheven, dan is het Spanje. Pure producten, heerlijke wijnen, lekker genieten… Ook bij Sánchez Catering proeft u deze sfeer, letterlijk en figuurlijk. Op onze kaart nemen tapas, buffetten en Spaanse producten dan ook een belangrijke plaats in. Hoe u daar van wilt genieten, bepaalt u uiteraard zelf: een borrel, een etentje of een hele avond uitgebreid tafelen: het kan allemaal. En het mooie is: We laten u de mooiste producten aan tafel zien en verwerken sommige ingrediënten zelfs midden op uw locatie. Zo dichtbij is Spanje nog nooit geweest..!!!


Sánchez Catering
Tel: 0345-530142 | 06-43180285
Mail: info@sanchezcatering.nl

Welkom bij Sánchez Catering

Authentieke Spaanse tapas...

Spaanse producten en geschenken

Als extra service voor onze klanten bieden wij u de mogelijkheid om  Spaanse producten via ons aan te schaffen. Wij werken daarvoor samen met een aantal authentieke bedrijven in Castilla la Mancha, de  regio waar Efraín vandaan komt en in Andalucía en Extremadura.

Daarvoor hebben wij de volgende samenwerking: 

Hammen

Sinds 2010 werken wij samen met Raúl Otero , gevestigd in Talavera de la Reina op 40 km van Lanzahita. Otero biedt ons de mogelijkheid om alle Iberische hammen uit Extremadura en Andalucía  te leveren voor redelijke prijzen. Wij hebben o.a. jamón serrano, jamón Ibérico (pata negra), en diverse soorten worst uit de regio Castilla La Mancha en Extremadura.

 Kazen

Queso manchego hebben we in alle soorten en maten, maar ook smeerkazen, geitenkaas en schapenkaas zitten in ons assortiment. Nieuw in de aanbieding is de queso de la serena, een  exquise zachte schapenkaas met harde korst uit La Sibería de Extremadura, die in 2009 uitgeroepen is tot de beste kaas van Spanje. Deze kaas van het sterke schapengeslacht Merino wordt op een unieke manier bereid,waarbij de melk door een plantaardig middel wordt gestremd, dat afkomstig is van de wilde artisjok.

Voor de levering van deze kazen werken we in Nederland exclusief samen met de firma Fernandez uit Castuera, familie van Efraín. Daar betrekken wij ook de fameuze turrón, die vooral rond Kerst gegeten wordt.

 

Wijnen en likeuren

Voor wijnen en likeuren werken wij samen met een aantal  bedrijven in het gebied van de Duero, die ons duurdere wijnen zoals de witte Rueda, de rode Ribera del Duero en de iets mindere dure wijnen zoals de Toro en Torres kunnen leveren. In 2010 zijn we gaan samenwerken met Bodega Vetas in Ronda. De eigenaar, enoloog Juan Manuel Vetas, komt evenals Efraín uit Lanzahita.

 

Keramiek en aardewerk

Onze schalen  en ander aardewerk betrekken wij van de gebroeders Fernandez uit Sartajada. Zij hebben een pottenbakkerij en aardewerkfabriek en leveren aan meerdere grote restaurants in Spanje. Het dorpje Sartajada ligt op 12 km afstand van het geboortedorp van Efraín, Lanzahita. Heeft u interesse voor het authentieke aardewerk, laat het ons weten. Uw bestelling wordt persoonlijk voor u gemaakt.

 

Olijven en olijfolie

Onze olijven halen wij uit Serranillo  bij de firma Olivio, 1 van de grootste olijvenfabrieken uit de regio Ávila, op 25 km van Lanzahita. Het beroemde olijvenmerk Campo Real kunnen wij voor u bestellen, maar natuurlijk ook andere olijfsoorten. De olijfolie komt uit onze eigen olijfboomgaard in Lanzahita.

 

Spaanse specialiteiten

Heeft u interesse voor andere authentieke producten die wij gebruiken, zoals paellakruiden, paellarijst, toreras (=pittigeaugurken-tapas), casera etc., laat het ons weten. Wij kunnen het voor u bestellen en leveren.

 

Geschenken

Al  deze Spaanse producten zijn natuurlijk ook uitermate geschikt om iemand cadeau te doen. Wij zorgen ervoor dat u een authentieke wijn kunt geven, of een combinatie kunt maken, zoals een  tapaspakket, een Kerstpakket of een relatiegeschenk. Neem contact met ons op voor een maatwerk aflevering!

 

Copyright © 2016 Sánchez Catering 2017