^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Als er één streek in Europa is waar ze genieten tot kunst hebben verheven, dan is het Spanje. Pure producten, heerlijke wijnen, lekker genieten… Ook bij Sánchez Catering proeft u deze sfeer, letterlijk en figuurlijk. Op onze kaart nemen tapas, buffetten en Spaanse producten dan ook een belangrijke plaats in. Hoe u daar van wilt genieten, bepaalt u uiteraard zelf: een borrel, een etentje of een hele avond uitgebreid tafelen: het kan allemaal. En het mooie is: We laten u de mooiste producten aan tafel zien en verwerken sommige ingrediënten zelfs midden op uw locatie. Zo dichtbij is Spanje nog nooit geweest..!!!


Sánchez Catering
Tel: 0345-530142 | 06-43180285
Mail: info@sanchezcatering.nl

Welkom bij Sánchez Catering

Authentieke Spaanse tapas...

Overige links

Vakantie in Midden-Spanje

Bent u helemaal enthousiast geworden over de Spaanse sferen en wilt u misschien wel op vakantie naar andere delen van Spanje, die niet zo bekend zijn als de costa’s?

Kijk dan eens op de volgende websites voor inspiratie voor een alternatieve vakantie: Wij kunnen u van harte de regio de Valle del Tietar en Gredos aanbevelen. Het klimaat is er zeer aangenaam. Daarom kunt u er het hele jaar terecht. Het Gredosgebergte, waar Efraín vandaan komt, heeft veel bergsporten te bieden, maar is ook waterrijk, met veel natuurlijke zwembaden.De beroemde “Ruta de la Plata”, zie voor meer informatie over deze noord-zuidroute door Spanje op de website , is een prachtige wandeling in het Gredosgebergte, die is goed te doen met brede, door de Romeinen aangelegde paden. Je kunt ook moeilijke routes wandelen in de hoger gelegen delen van het gebergte. Maar ook een wandeling naar de “cinco lagunas” in Gredos, is een geweldige ervaring voor de minder geoefende wandelaar.

 

Een favoriete manier voor veel Spanjaarden om de vakantie door te brengen is op een camping: in de bergen, of in een casa rural. Een casa rural is een landhuis, meestal in een pittoreske omgeving, met meer of minder faciliteiten. Een wat duurdere en comfortabele manier van overnachten is in een parador. Er is een prachtige parador in Gredos, waar het aangenaam verpozen is. Wat wij u ook zeker kunnen aanbevelen is het maken van excursies (bijv. een wijnroute volgen in het gebied van de Duero), of een actieve vakantie doorbrengen, bijvoorbeeld door olijven te plukken (in de winter) of te helpen bij de wijnoogst (in de herfst).

 

Voor een vakantie in “onze regio”, willen wij graag voor u bemiddelen en aanbevelingen doen voor ongerepte bestemmingen.

 

 

 

Copyright © 2016 Sánchez Catering 2017