^Terug naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Als er één streek in Europa is waar ze genieten tot kunst hebben verheven, dan is het Spanje. Pure producten, heerlijke wijnen, lekker genieten… Ook bij Sánchez Catering proeft u deze sfeer, letterlijk en figuurlijk. Op onze kaart nemen tapas, buffetten en Spaanse producten dan ook een belangrijke plaats in. Hoe u daar van wilt genieten, bepaalt u uiteraard zelf: een borrel, een etentje of een hele avond uitgebreid tafelen: het kan allemaal. En het mooie is: We laten u de mooiste producten aan tafel zien en verwerken sommige ingrediënten zelfs midden op uw locatie. Zo dichtbij is Spanje nog nooit geweest..!!!


Sánchez Catering
Tel: 0345-530142 | 06-43180285
Mail: info@sanchezcatering.nl

Welkom bij Sánchez Catering

Authentieke Spaanse tapas...

Workshops

Een leuk idee voor bijvoorbeeld een personeelsfeestje, een reünie of zomaar voor jezelf en wat vrienden

Tapas maken

Samen koken: onder het genot van een glas wijn of bier en een aantal entremeses maken we een aantal koude en warme tapas. Daarna worden ze uiteraard opgegeten en krijg je de recepten mee naar huis, met tips en aanbevelingen van Efraín Sánchez. Het is ook mogelijk om authentieke Spaanse producten te bestellen, om zo de echte Spaanse sfeer in huis te halen!

Wil je in Spanje precies weten wat je eet? Wij leren je alle kneepjes van Spaans eten en de Spaanse woordenschat om je lekkerste menu’s uit te zoeken in Spanje en je krijgt er tapas bij!

 

Spaanse dans en tapas eten

Hou je van Spaanse dans en muziek? Je krijgt bij ons een workshop flamenco dansen. Daarna eten we Spaanse tapas!

 

Spaanse conversatieles en tapas eten

Zin om in Spaanse sferen te komen, door ook wat Spaans te leren? Dat kan bij ons, dan kunnen we een conversatieles verzorgen, en je kunt er tapas bij eten!

Copyright © 2016 Sánchez Catering 2017